نقش سلامت روان در مواجهه با سرطان پستان: مبارزهای روانی و جسمی
مشکلات زناشویی آنچه رفع مشکلات زناشویی را دشوار می کند این علت است که معمولاً مشکلات بهم پیوسته اند و یک مشکل با مشکل دیگر مرتبط یا علت مشکل دیگری است. علاوه بر این مورد ، یک مشکل ظاهراً ساده می تواند نتیجه یک مسئله بسیار بزرگتر باشد. با این حال ، معمولاً حل مشکلات زناشویی خیلی ساده نیست. به این دلیل است که احساسات معمولاً شدید و اغلب در قلب مشکلات زناشویی قرار دارند. شناخت نقش احساسات در فرد،اولین گام مهم برای بهبود بسیاری از روابط است. حل هر مشکلی مستلزم آن است که با احساسات ناشی از آن مشکل کنار بیاییم. البته باید یه این نکته توجه کنید که این حوزه با حوزه مشاوره خانواده تفاوت دارد.
مشکلات می توانند آنقدر گسترده باشند که شناختن آن ها و چگونگی ادامه کار با آن ها، دشوار باشد. علاوه بر این مورد ، بسیاری از مشکلات ما به مرور زمان ریشه دار شده و به عادت تبدیل می شوند. ما در اوایل رابطه، سبک های تعامل با شریک زندگی خود را توسعه می دهیم. در آینده ، تشخیص آنها به عنوان مشکلات احتمالی دشوار و رفع آن دشوارتر می شود. به خاطر داشته باشید که اگر به طور موثری به این مشکلات رسیدگی نشود ، آن ها می توانند به مرور زمان بدتر شوند. به طور مثال دلخوری های جزئی می تواند به منابع اصلی نارضایتی و عصبانیت در رابطه زناشویی تبدیل شود.
مشاوره زناشویی مشاور زناشویی توسط درمانگران با مجوز ازدواج و خانواده که دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دکترای تخصصی هستند، ارائه می شود. علاوه بر پیدا کردن یک روانشناس دارای مجوز واجد شرایط ، مهم است که با شخصی که شما و اعضای خانواده به آن اعتماد دارید، همکاری کنید. پس از مشاوره زناشویی چه انتظاراتی باید داشته باشید: پس از مشاوره زناشویی، زوج ها معمولاً اولین جلسه مشاوره خود را با تکمیل مدارک و پاسخ دادن به سوالات در مورد رابطه خود شروع می کنند. در این زمان ، روانشناس، معمولاً در مورد شیوه های حفظ حریم خصوصی و حقوق و مسئولیت ها بحث خواهد کرد. روانشناس ممکن است درخواست کند که زوجین این ارزیابی را تکمیل کنند یا در مورد رابطه خود و انتظارات یا اهدافشان برای پروسه درمان، سوال کنند. برخی از مباحث مشترک مورد بررسی در جلسه اول، شامل موارد زیر است:
- تاریخچه رابطه
- ماهیت مشکلات
- پیشینه فرهنگی یا اطلاعات مربوط به خانواده
- ارزش ها
علاوه بر این موارد ، اگر زوجین در حال حاضر دچار بحران باشند ، روانشناس می تواند مداخله فوری بحران را برای کمک به تثبیت اوضاع انجام دهد.پس از ارزیابی اولیه ، روانشناس در مشخص کردن اهداف خود برای درمان و تفصیل ساختار جلسات ، به زوجین کمک می کند. همچنین ممکن است روانشناس روند نظری یا درمانی را توضیح دهد. سپس مرحله درمانی واقعی شروع می شود.در طول مرحله درمانی ، زوجین در رابطه با قسمتهایی که کانون مشکلات آن هاست ، کار می کنند. روانشناس به زوجین کمک می کند تا نقش خود را در تعامل ناسازگارانه، درک کنند و روشی سالم تر برای تعامل با یکدیگر پیدا کنند. بسیاری از روانشناسان در خارج از جلسات درمانی ، «تکالیف» درمانی را برای زوجین اختصاص می دهند. کار بر روی این تکالیف به زوجین کمک می کند، مهارت های آموخته شده در درمان را در طول تعامل روزانه خود با یکدیگر به کار گیرند و تمرین کنند. شما عزیزان میتوانید با پرسش و پاسخ در بخش مشاوره رایگان مجله اینترنتی روانشناسی انگار که بهترین و مناسب ترین مشاور و روانشناس را در حوزه نیاز خود پیدا کنید.