آیا شما محیط را کنترل میکنید یا محیط شما را؟(تست منبع کنترل)

 آیا شما محیط را کنترل میکنید یا محیط شما را؟(تست منبع کنترل)
امتیاز شما به این نوشته

اهمیت تست های روانشناسی

لکان روانشناس بزرگ فرانسوی میگوید: کودک تنها زمانی که برای اولین بار در آینه نگاه میکند و تصویری از خودش را میبیند آن را به مثابه اولین تصویر و یا خویشتن درونی سازی میکند او نام این دوران را دوران آینه ای نامید. این همان رفتاری است که انسان بعد ها در زندگی خود گسترش میدهد. انسان امروز بیش از پیش به دنبال تکمیل تصویر خودش است. ما ارتباط برقرار میکنیم چرا که دیگران در تکمیل این تصویر به ما کمک میکنند. ما دوست داریم هر چه بیشتر تشویق شویم و مورد توجه واقع شویم تا تصویری دلنشین از خودمان داشته باشیم. ما تست های روانشناسی را میزنیم چرا که دوست داریم واقعا خودمان را بشناسیم. شاید این اساسی ترین سوالی باشد که تمام متفکران از خود پرسیده اند: من چه کسی هستم؟

تست ها بنا بر پاسخ هایی که ما می دهیم جوابی تا حدی کوتاه به این پرسش میدهند.

[irp]

تست منبع کنترل

نوع نگاه ما نسبت به مسائل به شدت در نوع رفتارمان تاثیر گذار است. اینکه اعمالمان را به سبب اتفاقات سرنوشت و یا نتیجه اعمال خودمان میدانیم که باید  مسئولیتشان را بر عهده بگیریم از جمله نگاه هایی است که باعث میشود ما خود را کنترل کنیم. در این تست به شناخت منبع کنترل خودمان میپردازیم. این تست توسط نوویکی و استریک لند تهیه شده و نمره گذاری شده است.

منبع کنترل

منبع کنترل در اصل به میزان نگرش ما نسبت به این که چقدر خودمان را در مسائل زندگی دخیل میبینیم مربوط میشود. اینکه آیا میتوانیم اتفاقات را تغییر دهیم یا نه این محصول اصلی سرنوشت است که چه بخواهیم و چه نخواهیم برایمان اتفاق می افتد شاید از سوالات اصلی خیلی از ماست. در این تست میزان نگرش ما نسبت به منبع کنترل مورد بررسی قرار میگیرد.

منبع کنترل درونی

منبع کنترل به طور کلی به دو نوع تقسیم میشود منبع کنترل درونی و منبع کنترل بیرونی. در منبع کنترل درونی ما خودمان هستیم که شرایط اطرافمان را کنترل میکنیم و خودمان را مسئول رفتار ها و اعمال خود میدانیم و برای بهبود آن تلاش میکنیم.

منبع کنترل بیرونی

کسانی که منبع کنترل بیرونی دارند معتقدند که آنچه بر سر آنها می آید اساسا محصول شانس، تصادف یا نتیجه اعمال مردمان دیگر است. برای مثال کسی که منبع کنترل درونی دارد، به هنگام شکست در کار، تمام مسئولیت را به گردن میگیرد و خود را مقصر میداند.

اگر آماده هستید از بخش زیر میتوانید تست را شروع کنید..

همچنین اگر هر سوالی نسبت به این موضوع داشتید میتوانید در بخش ارسال دیدگاه پایین صفحه آن را با من در میان بگذارید تا در اصرع وقت به آن پاسخگو باشم..

[ipt_fsqm_form id=”9″]

میثم صالحی

از روزی که روانشناسی با نکاتش حالمو بهتر کرد تصمیم گرفتم با انگارکه تا میشه حال بقیه رو بهتر کنم.

مطلب مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

6 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
zahra
zahra
۳۰ شهریور ۱۳۹۷ ۳:۲۶ بعد از ظهر

خیلی خوب بود و البته خیلی ناامید کننده. چون تقریبا در زندگی من همه چیز هم شانسی و تصادفی نبوده،من به خودم خیلی مواقع کمک کردم و همه ی مسائل زندگی من لطف بقیه نبوده اما در کل قبول دارم و بدون انجام تست هم کاملا میدونستم تحت تاثیر محیط قرار دارم اما مطمئن شدم و راه درمان این مشکل رو نمیدونم. من شدیدا مردم رو میخوام و این صداهای ذهنم دیوونم میکنه. لطفا راهنمایی ام کنید. راستش از وقتی خودم رو شناختم خیلی حساس بودم. خیلی جالبه که در تشریح بیماری و دانستن آن، روانشناسان و روانپزشک ها ،خیلی… بیشتر بخوانید

zahra
zahra
۳۰ شهریور ۱۳۹۷ ۵:۲۹ بعد از ظهر

مطالب خوبی فرمودید و خیلی استفاده کردم. قسمتی که نوشتم«من شدیدا مردم رو می خوام » می خواستم بنویسم : «شدیدا ذهن مردم رو می خونم» و جالب اینه که همه شون هم منفی هستن. مطلبی هم که درباره ی تنبلی گفتید فوق العاده بود. من یک تنبل تمام و کمال هستم و از آینده ای که گفتید موفق نیستند خیلی می ترسم و نگرانم اما تلنگر خوبی بود و اینکه من برای انجام بعضی کارها خیلی نگرانم و به قول دکتر روانپزشکم خیلی حساب و کتاب میکنم. من درباره ی حل مشکل تنبلی ،راهکار های بیشتری می خوام. چه… بیشتر بخوانید

zahra
zahra
۳۰ شهریور ۱۳۹۷ ۹:۲۰ بعد از ظهر

بله حتما این کتاب رو مطالعه می کنم. با تشکر از پاسخ گویی شما و پیروز باشید.

6
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x