حوزه فعاليت: <span>روانشناس افسردگی</span>

بهترین روانشناس افسردگی

روان درمانی می تواند راه حلی مؤثر برای درمان افسردگی باشد، زیرا می تواند به افراد در یافتن دلایل اصلی افسردگی کمک کند و مهارت های جدید مقابله ای را به فرد بیاموزد.  بهترین روانشناس افسردگی، آموزش لازم در تعیین روشهای مختلف درمانی دارد، که ممکن است به منظور کمک به افراد در بهبودی از بیماری روانی ، برطرف کردن مسائل شخصی و ایجاد تغییرات مطلوب در زندگی به کار گرفته شوند.برای اشنایی با بهترین روانشاسان حوزه های مختلف میتوانید به صفحه معرفی بهترین روانشناس مراجعه کنید.

 روش های درمانی قابل ارائه توسط بهترین روانشناس افسردگی

در واقع انواع مختلفی از روش های درمانی وجود دارد که می تواند در درمان افسردگی مؤثر باشد. انتخاب نوع مناسب برای افراد می تواند به عوامل مختلفی از جمله شدت علائم ، ترجیحات شخصی ، اهداف درمانی و تشخیص بهترین روانشناس افسردگی بستگی داشته باشد.

روش شناخت درمانی

در روش شناخت درمانی این ایده وجود دارد که افکار می توانند بر احساسات ما تأثیر بگذارند. افکار منفی می توانند به افسردگی کمک کرده و آن را تشدید کنند. در واقع وقتی در یک حلقه ثابت افکار منفی گیر می کنید ، احساس خوب بودن سخت است.کمک گرفتن از روش شناخت درمانی توسط بهترین روانشناس افسردگی، به افراد کمک می کند تا یاد بگیرند الگوهای مشترک تفکرات منفی (که به عنوان تحریفات شناختی شناخته می شود) را شناسایی کنند و آن الگوهای تفکر منفی را به موارد مثبت تر تبدیل کنند ، که در نتیجه روحیه فرد بهبود یابد.

 روش رفتار درمانی

در جایی که روش شناخت درمانی بر افکار منفی متمرکز است ، روش رفتار درمانی بر تغییر الگوهای رفتاری که بر احساسات تأثیر می گذارد، تمرکز دارد.یکی از تمرکزهای متداول روش رفتار درمانی برای درمان افسردگی ، فعال سازی الگوهای رفتاری است. این امر مستلزم کمک از طرف بهترین روانشناس افسردگی به بیماران درگیر در فعالیتهایی است که در نهایت باعث افزایش احساس بهزیستی در آنها می شود.

روش شناختی- رفتاری درمانی

در حالی که رفتار درمانی یکی از مؤلفه های اصلی این روش است ، اما روش شناختی- رفتاری درمانیسعی در تغییر باورها و نگرش ها ندارد. درعوض این روش ، بر فعالیتهای تشویقی که دارای پاداش ، لذت یا رضایت برای فرد است ، تمرکز دارد تا با هدف معکوس کردن الگوهای اجتناب ، انصراف و عدم فعالیت ، به درمان افسردگی کمک کند.شما با کمک گرفتن از بهترین روانشناس بالینی نیز میتوایند این روش های درمان تسریع ببخشید.

روش درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی (MBCT)

روش MBCT بطور کلی از طرف بهترین روانشناس افسردگی، برای درمان های گروهی استفاده می شود  و نوعی مراقبه به نام “مراقبه ذهن آگاهی” را شامل می شود. این روش به افراد می آموزد که روی لحظه کنونی متمرکز شوند، بدون اینکه سعی کنند آن را تغییر دهند. در ابتدا ، این رویکرد برای تمرکز روی احساسات جسمی (مانند تنفس) استفاده می شود ، اما سپس به سمت احساسات و افکار حرکت می کند.

استفاده از روش MBCT توسط بهترین روانشناس افسردگی ، می تواند برای افرادی مناسب باشد که ذهن خود را به سمت افکاری در مورد آینده یا گذشته سوق می دهند و با استفاده از این روش می توانند از افکار و احساسات ناخوشایند خودداری کنند. تصور می شود این امر در جلوگیری از بازگشت افسردگی مفید باشد،  زیرا افراد را تشویق می کند که قبل از رفع مشکل ، خیلی زود هنگام متوجه احساس غم و الگوهای تفکر منفی شوند. در نتیجه ، می توانند با علائم هشدار دهنده زودتر و مؤثرتر مقابله کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


  • سلام وقتتون بخیر، من سال گذشته با سردرد شدید و تب به دکتر مراجعه کردم گفتن میگرن و تیروئید داری. بعد از آزمایش هیچ مشکلی وجود نداشت و کاملا سالم بودم. این سردرد ادامه داشت و تا به امروز که علائم سندروم روده تحریک پذیر رو گرفتم. چند دکتر مختلف همه یک تشخیص رو دادن و الان تا جایی پیش رفتم که غذا و آب کمتر مصرف میکنم تا دوباره اون علائم ظاهر نشن. و چند وقت پیش ۳ بار حمله عصبی بهم دست داد. احساس میکردم همه قراره بمیرن و من تنها میمونم و احساس ترس شدید داشتم. و همینطور یک استرس دائمی دارم. الان من نمیدونم باید دارو مصرف کنم؟ پیش روانشناس برم یا روانپزشک؟ یا دکتر گوارش؟ من چیکار باید بکنم؟
  • سلام به شدت حالم بده من خیلی کمالگرام همیشه بهترین ها رو میخواستم ولی زندگی هرگز اونجوری که میخواستم نبوده دلم پره از حسرت هیچ کسیو ندارم افسرده ام تو مدرسه هیچ وقت دوستی نداشتم حتی الان که دانشجوم دلم پره یه گریه شدید مبخواد احساس میکنم یه سنگ بیست تونی گزاشتن رو سینه ام و هی فشارش میدن زندگی برام شده عین جهنم دلم میخواد تنها باشم یه مدت همش توی رویاهام زندگی میکردم ولی از یه جایی زندگی واقعیمو دیدم فهمیدم اونا همش توهمه حالم خیلیی بده خیلی کسی نمیفهمه چی میگم نمیتونم برم پیش دکتر مدام دارم به خودکشی فکر میکنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
  • با سلام
    من دانشجوی مقطع لیسانس هستم و ۱۹ سال دارم(female).
    مشکلات عمده من شامل موارد زیر است:
    پرخاشگری و زودرنجی
    پوچ انگاشتن زندگی
    داشتن افکار خودشی
    ترس از مرگ والدین
    انتخاب به ازدواج نکردن و ترس از تنها بودن
    مقایسه زندگی خود با دیگران
    افسردگی به خاطر قبول نشدن در رشته دلخواه دانشگاه
    حساس به حرف مردم
    تغییر مود های مکرر

  • ضمن سپاس فراوان از پی گیری شما دکتر صالحی عزیز بله متوجه ی منظورتون شدم و حتما فرمایشاتتان را انجام میدهم به امید سلامتی روحی و جسمی همه ی بیماران و همینطور برای شما پزشک نازنین.

  • ضمن سلام و تشکر بله من فقط پیش دکترهای روان پزشک رفتم ولی نتیجه ی مطلوب نگرفتم و جلسات مشاوره هیچ کمکی بهم نکرد زیرا مطالبی را مطرح می کنند که ازش آگاهی دارم .. چون سالهاست که با این بیماری سر و کار دارم .. من فکر می کنم شاید بهتر باشه که به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنم زیرا که من سالها با داروهای افسردگی زدگی عادی داشتم و براحتی به امور زندگیم میرسیدم الان با وجود مصرف دز بالای سرترالین .. هنوز حالم خوب نیست و تمام علایم افسردگی را دارم فقط کمی بهتر شدهام .. و هنوز حالتهای بی انگیزگی بی انرژی و … بخصوص که اخیرا سر درد و گرفتگی در سرم هم بهش اضافه شده اس.عدم تمرکز فراموشی های مقطعی ایا ممکنه دز این دارو زیاد باشد ؟

    • من منظورم روانشناس هست نه روانپرشک. پیشنهاد من این هست که در رابطه با علائمی که الان پیدا شده و فکر میکنید بخاطر دوز داروهاست با روانپزشکتون که این دارو ها رو بهتون داده صبحت بکنید و در میون بگذارید. اما علاوه بر اون درمان اصلیتون رو با یک روانشناس شروع کنید که علاوه بر قرصی که میخورید به لحاظ روانی تحت درمان باشید در این حالت هم قرص هاتون بهتر عمل میکنند و هم این که خیلی بهتر میتونید این علائم رو کاهش بدید.
      اساسا روانپزشک دارو میده تا تاحدی علائم کنتر بشن و ما بتونیم پیش روانشناس بریم و درمان بشیم. پس علاوه بر دارو خوردن برای بهبود باید حتما پیش روانشناس هم بریم

  • با سلام حدودا بیست سال پیش به افسردگی همراه با گرفتگی در ناحیه سمت چپ مغزم دچار شدم که با امتحان داروهای مختلف حالم عادی شد و به مصرف داروها ادامه دادم هر از چند گاهی داروی افسردگیم را دکتر تغییر میداد و زندگی عادی ومعمولی را با مصرف دارو ها داشتم تا حدودا سه سال پیش که افسردگی بسیار شدیدی گرفتم و داروی اعصابم که سیتالو پرام ۱۰ و داکسوپین بود و البته کلونازپام و پرو پرانول مصرف می کردم .. به روانپزشک مراجعه کردم و متاسفانه هییک از داروهای ضد افسردگی به من نساخت فقط سرترالین تا حدی بهترم کرد که رزوی دویست میل مصرف می کنم هنوز حالم خوب نیست و دچار گرفتگی و درد در ناحیه ی سرم هستم لطفا راهنمایی بفرمایید

    • سلام و درود
      درمان دارویی بخشی از درمان هست اما سوالم این هست که شما آیا علاوه بر دارو هایی که خوردید پیش روانشناس هم میرفتید برای درمان؟
      دارو ها اساسا شما رو برای درمان آماده میکنند درنتیجه پیش روانشناس رفتن خیلی میتونه کمکتون بکنه

  • سلام میخواستم با شما در باره مشکلاتم حرف بزنم اما نمیدونم چطوری ارتباط برقرار کنم حضوری اصلا نمیتونم به یک مشاور خانم نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید و اینکه لطفا به من پیام بدید یا شماره که بتونم زنگ بزنم یا وقت بگیرم مرسی