حوزه فعاليت: <span>روانشناس خانواده</span>

 بهترین روانشناس خانواده 

روانشناس خانواده یا مشاوره خانواده نوعی روان درمانی است که از طریق بهبود روابط متقابل اعضای خانواده با یک رویکرد مکمل انجام می شود و در کاهش تنش ها و درگیری های بین فردی در یک خانواده ،کمک کننده است.  روانشناسی خانواده روشی است که برای رسیدگی به موضوعات خاص تحت تأثیر بر سلامت عاطفی اعضای خانواده ،از جمله شرایط سلامتی روان تک تک اعضا،  در نظر گرفته شده است.شما میتوایند برای آشنایی با بهترین های هر حوزه به صفحه معرفی بهترین روانشناس مراجعه کنید.

  چه مواقعی مراجعه به روانشناس خانواده لازم است؟

عمدتا یک آسیب بزرگ یا تغییر ناگهانی در رفتار یک عضو خانواده که بر کل خانواده تأثیر می گذارد،  بهترین زمان برای مراجعه به روانشناس خانواده است. همچنین مواردی از جمله:

·   داشتن روابط ناسازگار با فرزندان ، شریک زندگی یا سایر اعضای خانواده

·   مشکلات مالی در خانه

·   تأثیر سوء مصرف مواد مخدر یا یک بیماری روانی در یکی از اعضای  خانواده.

·   خشونت خانگی یا سوءاستفاده جنسی

·   درگیری والدین و کودک . برای این مورد میتوایند با مراجعه به صفحه بهترین روانشناس کودک برای بهتر شدن حال فرزندانتان نیز اقدام کنید

·   طلاق

·   و موارد مشابه دیگر

نحوه کار بهترین روانشناس خانواده به چه شکل است؟

خانواده درمانی یا مرکز مشاوره خانواده پایه ای از رویکردهای روانشناختی یا مکمل آن ها مانند درمان های شناختی-رفتاری ، تجربی و روانگردان است. این کار توسط یک درمانگر خانواده یا یک متخصص بهداشت روان مانند مشاوران خانواده و روانشناسان انجام می شود که آموزش های لازم را در زمینه مشاوره خانواده دریافت کرده اند.

بهترین روانشناس خانواده اصولا با مشاوره کوتاه مدت و متمرکز،  یک راه حل مفید را به افراد ارائه می دهد. اما در حالت کلی متود مورد استفاده برای هر اعضای خانواده بسته به وضعیت و اهداف درمان ، طبق یک برنامه درمانی خاصی است که در جلسات مختلف به افراد ارائه می شود.

بهترین روانشناس خانواده با آموزش مهارتهای لازم به اعضای خانواده کمک می کند تا ارتباطات خود را بهبود ببخشند ، همچنین دوران استرس زا خود را پشت سر بگذارند و همچنین ابزارهای لازم برای کمک به آنها در آینده را،  فراهم می کنند.

روانشناسی خانواده شامل جلساتی برای حل مسئله و بحث و گفتگو با اعضای خانواده است. این جلسات می تواند به صورت گروهی یا جداگانه انجام شود. در این جلسات روابط بین فردی مورد بررسی قرار می گیرد و ارتباط بین اعضای خانواده تقویت می شود.

روانشناسی خانواده روشی است که با هدف ارتقاء همکاری و تفاهم در بین اعضای خانواده به منظور حل مسائل مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال ، اگر فرزند شما در مدرسه خود دارای مشکلاتی است ، درمان بر بهبود الگوهای خانوادگی متمرکز می شود که می تواند در ارزیابی رفتار فرزند شما کمک کننده باشد و شما می توانید یاد بگیرید که از فرزند خود حمایت کنید و به او کمک کنید تا به صورت پیشرو قدم بردارد.

  مزایای مراجعه به بهترین روانشناس خانواده چیست؟

مراجعه به بهترین روانشناس خانواده می تواند در بسیاری از موارد سودمند باشد. از جمله:

·   به توسعه و حفظ یک مرز سالم در خانواده کمک می کند.

·   مهارت های ارتباطی خوبی را بین اعضای خانواده پرورش می دهد.

·   یک روانشناس خانواده با هدف ارتقاء مهارت ها و از طریق درک پویا و در نظر گرفتن الگوهای خانوادگی ،  راه حل های مفیدی را ارائه می دهد.

·   درک و همدلی قوی را بین اعضای خانواده ایجاد می کند.

·   اختلافات خانوادگی را کاهش می دهد.

·   در درمان مسائل بهداشت روان که در خانواده تأثیر می گذارد مانند افسردگی ، بیماری مزمن ، سوء مصرف مواد و موارد مشابه ،  کمک کننده می باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


  • من مددکاری اجتماعی خوندم و سالهاست با روش‌های خودیاری و تخصص خودم اوضاع زندگی مشترک ام رو مدیریت کردم، اما حالا مدتهاست که نمیتونم اوضاع رو مثل قبل مدیریت کنم که میتونم تو جلسه مشاوره توضیح بدم من شدیدا نیاز دارم با یک متخصص در مورد این مسایل حرف بزنم اگر بتونید که برای من جلسه بذارید ممنون میشم حاضرم پس از بک‌جلسه رایگان اگر احساس کنم برای جلسات بعد هم میتونیم برنامه ریزی کنیم هزینه پرداخت کنم . ممنون لطفا به من پیام واتس اپی بدید
  • سلام

    من یه دخترم و یه خواهری دارم که ازم ۱۱ سال بزرگتره اما کلا با تیکه و کنایه و متلک حرف میزنه.

    من خودم ۲۳ سالمه
    خواهرم هم ۳۴ سالشه

    خداییش براش همه کار میکنم یعنی خیلیییی از خود گذشتگی میکنم ها براش ولی کلا عوض تشکر کردن باهام بد حرف میزنه.

    با همه خوبه هاا فقط با من و داداشم بده

    بابام میگه حق با توعه اما به خدا دارم دیوونه میشم.
    چیکار کنم؟