حوزه فعاليت: <span>روانشناس طلاق</span>

بهترین روانشناس طلاق 

طلاق هم یک فرآیند قانونی و هم یک روند روانی است. روند قانونی مهم است، اما روند روانی و نحوه انجام این کار تا حد زیادی ماهیت طلاق را تعیین می کند. اگر طلاق بد شروع شود ، بد هم تمام می شود و اگر ملایم شروع شود، این احتمال خوب وجود دارد که با سازندگی و دوستی ختم شود. نکته اصلی، درک موقعیت های عاطفی طرفین در این پروسه است.

بهترین روانشناس طلاق چه کسی است ؟

بسیاری از احساسات ممکن است هنگامی که شما در حال طلاق هستید ، پیش بیاید و برای رسیدن به روند دردناک ، به حمایت نیاز خواهید داشت.شاید از روانشناس طلاق چیزی نشنیده باشید. با این حال ، بسیاری از زوج ها ، استفاده از این منبع را برای کمک به خود در روند گذر از طلاق انتخاب می کنند. کمک از بهترین روانشناس طلاق یک ابزار عالی برای کمک به افراد است تا با یک رویداد استرس زا و تغییر دهنده زندگی خود روبرو شوند. به طور کلی ، بهترین روانشناس طلاق می تواند به افراد کمک کند تا با همه تغییرات عاطفی و قانونی مرتبط با روند و نتایج طلاق در ارتباط باشند. برای آشنایی با مناسب ترین روانشناس برای حل مشکلات خود می توانید از طریق صفحه معرفی بهترین روانشناس با فیلترهای موجو در صفحه فرد مناسب را پیدا کنید.

فرآیند طلاق در طی فرایند طلاق چه عواملی را می توان انتظار داشت:از بسیاری جهات ، طلاق می تواند شبیه به از دست دادن یک دوست عزیز باشد. این پایان یک رابطه است و مطمئناً شما جدا از فردی که احتمالاً نقش مهمی در زندگی شما داشته است ، در حرکت خواهید بود. مردم تمایل دارند مراحل ناراحتی در مورد طلاق را طی کنند. این مراحل الگوهای مشابهی دارند ، اگرچه تجربه هرکسی ممکن است متفاوت باشد.این مراحلی که ممکن است در طی مراحل طلاق طی کنید ، شامل موارد زیر است:

  1.  انکار  در ابتدا ، ممکن است شما شرایط سخت طلاق را نپذیرید، شاید با این باور که اوضاع خوب خواهد شد و رابطه ادامه خواهد یافت خود را گول بزنید.
  2.   درد و عدم اطمینان  پس از انکار وقتی متوجه شدید که طلاق اتفاق افتاده است ، ممکن است احساس غم و درد بیشتری داشته باشید. شما در مورد پایان رابطه خود در عزا هستید. اگر طرف مقابل پروسه طلاق را آغاز کرده باشد ، ممکن است شما احساس طرد شدگی داشته باشید. علاوه بر این ، ممکن است در مورد آینده خود احساس عدم اطمینان کنید و حتی بترسید یا مضطرب شوید.
  3. خشم  در بعضی مواقع آن احساس غم و ترس می تواند به احساس خشم منجر شود. ممکن است از گذشته خود عصبانی باشید. همچنین ممکن است از سایر افراد در زندگی خود عصبانی شوید. در این زمان ، ممکن است احساسات منفی خود را نشان دهید  و این می تواند به روابط دیگر و حتی فرزندانتان آسیب برساند.شما در این مواقع میتوانید از بهترین مشاوره کودک استفاده کنید تا فرزندانتان آسیب کمتری ببینند
  4. چانه زنی در بعضی مقاطع وارد مرحله ای می شوید که می خواهید اوضاع را تغییر دهید. ممکن است شما از نحوه اتفاقات احساس پشیمانی کنید. شما ممکن است به دنبال مقصر طلاق باشید و بخواهید اوضاع را اصلاح کنید.
  5.  گناه و افسردگی  اگر چانه زنی موفقیت آمیز نباشد ، ممکن است خودتان را بیش از پیش مقصر بدانید. ممکن است به اشتباهات نگاه کنید و نسبت به آنها احساس بدی کنید. با پیشرفت در این مراحل ، اندوه شدید یا حتی افسردگی می تواند طبیعی باشد. اما اگر زیاد شود ، می تواند عملکرد شما را مختل کند. این مسئله می تواند مشکل ساز شود ، به خصوص اگر نتوانید مسئولیت های خود را انجام دهید.
  6. پذیرش  سرانجام این واقعیت را می پذیرید که ازدواج شما به پایان رسیده است. شما هنوز هم ممکن است اندکی ناراحت شوید ، اما شما شروع به احساسات بهتری خواهید کرد و آماده تر می شوید تا زندگی خود را پیش ببرید. از نظر برخی ، گذر از این مراحل می تواند چالش برانگیز باشد  و تشخیص این که دقیقاً چگونه با زندگی خود تا کنید سخت خواهد بود. در این موارد ، ممکن است به دنبال بهترین روانشناس طلاق باشید. گاهی اوقات ، وقتی هر دو طرف در تلاش هستند ، با هم وارد مشاوره روانشناسی طلاق می شوند و به طور متقابل از طریق این فرآیند،  پروسه طلاق را می گذرانند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *